Wie zijn wij?

Bij ons regel je de beste hypotheek op Ibiza snel, online en dus voordelig. Zelf en met persoonlijk advies. Je regelt alles vanuit een stoel en bespaart zo duizenden euro’s! Denk  alleen maar aan vliegtickets, hotelkosten, bezoeken banken etc.

Over ons

Hypotheek Ibiza is jouw partij. Wij bieden op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Belgen die op Ibiza een (2e) woning aan willen kopen. Wij hebben ruime ervaring met het geven van hypotheekadviezen. Wij begeleiden wij je door het gehele hypotheektraject. Dit begint altijd met een eerste gratis inventarisatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn om op Ibiza een hypotheek te kunnen verkrijgen. Na de hypotheekaanvraag begeleiden wij je verder tot aan de definitieve inschrijving van de hypotheek bij een notaris.
Vraag hier je hypotheekofferte aan!
Hypotheek Ibiza aanvragen

Patrick Kruger

Mijn naam is Patrick Kruger. Ik ben opgegroeid in Den Haag en woon en werk inmiddels al weer enkele jaren in Spanje. In de periode voor mijn overstap naar Spanje ben ik meer dan 20 jaar werkzaam geweest als erkend hypotheek adviseur en heb ik ruim 10 jaar een onderneming in de financiële dienstverlening gehad.

Remco van Os

Mijn naam is Remco van Os Hypotheekadviseur gevestigd in Nederland
Sinds 1990 werkzaam geweest bij diverse hypotheekverstrekkers. Ik heb ruime ervaring met het geven van hypotheekadvies, ik kan ook je hypotheek in Nederland bekijken. Wellicht zijn er nog besparingen mogelijk.

Paul Friskes

Mijn naam is Paul Friskes, Hypotheek- en Onroerend Goedadviseur. Met mijn jarenlange ervaring adviseer en bemiddel ik o.a. bij de aankoop en financiering van je (2e) woning in Spanje.

Kim van Peer

Mijn naam is Kim van Peer, geboren in Roosendaal, sinds 1994 woonachtig in Spanje. Ik regel alle administratieve werkzaamheden binnen Hypotheek Ibiza.

Lora van den Hemel

Mijn naam is Lora van den Hemel, geboren in Zeeuws Vlaanderen en woonachtig in Valencia. Ik ben de backoffice binnen Spaanse hypotheek, en spreek graag met onze klanten.

Hypotheek offerte aanvragen!

✓ Een offerte is gratis en vrijblijvend en binnen 5 minuten aangevraagd