Jouw voordeel

Bij ons regel je de beste hypotheek in op Ibiza snel, online en voordelig. Zelf en uiteraard ook met persoonlijk advies. Je regelt alles vanuit je stoel in Nederland, en bespaart zo duizenden euro’s! Denk alleen maar aan vliegtickets, hotelkosten, bezoeken banken etc.

Waarom Hypotheek Ibiza?

Hypotheek Ibiza is de onafhankelijke hypotheek aanbieder op Ibiza. Wij bieden op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders die op Ibiza een woning aan willen kopen. Wij hebben veel ervaring met het geven van hypotheekadviezen in Spanje. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij je snel en correct door het gehele hypotheektraject heen leiden. Dit begint altijd met een eerste gratis inventarisatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn om in Spanje een hypotheek te kunnen verkrijgen. Na de aanvraag begeleiden wij je gedurende het hele traject tot aan de definitieve inschrijving van de hypotheek bij de notaris.

 

Een hypotheek in Spanje aanvragen werkt anders dan een hypotheekaanvraag in Nederland. Wij hebben veel ervaring en kennis, en weten hoe de banken hier je zullen dossier beoordelen. Dit betekend dat wij jou als klant uitstekend presenteren bij de Spaanse Banken, de kans op een goedkeuring wordt daarmee heel groot.

 

Wij staan je uiteraard ook nog bij na de hypotheek, en zullen er alles aan doen om jou tot een tevreden klant te maken.

Lees gerust eens onze reviews op onze website >>

Hypotheek Ibiza aanvragen

Hypotheek offerte aanvragen!

✓ De aanvraag is gratis en vrijblijvend en binnen 5 minuten aangevraagd